Over Ons

stem op ons
Beauty and Hairstylist YORD is al inmiddels 10 jaar achter elkaar door de klanten gekozen als de beste kapper van Utrecht. Wil je graag dat het zo blijft, stem dan op ons HIER . Dank u!
Yord op TV
Yord was op TV in het RTL programma 'Nederland heeft het'. Klik en bekijk de aflevering: Hier
OVER BEAUTY & HAIRSTYLING YORD

Yord is een beauty- & kapsalon waar hair en beauty elkaar vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen onze branche bent u verzekerd van optimale service, waarbij u altijd centraal staat. Schroom niet en maak uw wensen kenbaar. Ons vaktechnisch team, gespecialiseerd in speciale kniptechnieken met 2 tot 6 scharen (afhankelijk van uw haartype), zorgen voor een ongelofelijk volume en resultaat! Wij geven u een passend advies over uw kapsel, waarbij wij letten op de vorm van het gezicht, de haarstructuur en de kleur van uw haar, zodat uw wensen werkelijkheid worden.

Wij luisteren naar u en geven u ook deskundig advies hoe uw kapsel thuis behandeld zou kunnen worden! Daarnaast geeft onze visagist en/of schoonheidspecialiste u graag advies om uw make-up & wenkbrauwenvorm volledig aan te laten sluiten bij uw kapsel & uitstraling. Ook kunt u altijd voor al uw vragen over huidverzorging terecht bij onze schoonheidspecialiste. Heeft u vragen over een behandeling? Vraag het ons!! Zin in een ander kapsel? Doe het!!

Our Team Members
  • MAIK
    CEO, Director, Head Stylist

    Maik heeft inmiddels meer dan 25 jaar internationale ervaring in het vak. Door in verschillende landen en met verschillende mensen te werken is hij een van de meest ervaren kappers en inmiddels meer dan 10 jaar de beste kapper van Utrecht. Zo heeft Maik ook zijn eigen kniptechniek ontworpen waarmee hij met 2 tot 6 scharen tegelijk voor een ongelofelijke hoeveelheid aan volume in het haar kan zorgen. Maik zorgt niet alleen voor het haar en uiterlijk van zijn clienten, maar gaat ook op een uiterst persoonlijke manier met zijn hen om, waardoor er ook een band ontstaat tussen hem en zijn clienten.